Ons dagelijks leven is de afgelopen dagen ontzettend veranderd. Onze kinderen kunnen niet meer naar school, wanneer mogelijk blijft u thuis werken en sociaal contacten moet tot het minimum worden beperkt. Voor iedereen betekend dit een vreemde situatie.

Bij Kippersluis B.V. heeft de gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en onze zakelijke relaties prioriteit. Wij volgen de berichtgeving van de RIVM op de voet.

Echter hebben we ook een ander heel belangrijk doel: uw en onze zaak op een goede en veilige manier draaiende houden.

We blijven u zo goed mogelijk van dienst
Wij doen er alles aan u in deze tijd hetzelfde te bieden wat u van ons gewend bent. We blijven voor vaste klanten dus ‪24/7‬ bereikbaar voor storingen. Onze dagelijkse werkzaamheden zullen op afspraak gewoon door gaan.
Wij nemen de volgende preventieve veiligheidsmaatregelen:

  1. Onze monteurs en vertegenwoordigers houden afstand tijdens bezoek en zullen fysiek contact vermijden.
  2. Bij ons op het kantoor/ werkplaats zullen de monteurs bij binnenkomst en vertrek de handen wassen en in de auto beschikken ze over desinfecterende middelen t.b.v. de handen.
  3. Het kantoor/ werkplaats zal frequenter worden gereinigd. (Deurklinken, algemene voorzieningen etc.)

Samenwerking is belangrijker dan ooit
Samen met u moeten we er voor zorgen dat we een zo veilig mogelijke werkomgeving creëren. Zo zullen wij onze monteurs de bevoegdheid geven om bij een te groot geconstateerd gezondheidsrisico, het object te verlaten.

Van u als opdrachtgever verlangen we hetzelfde. Heeft u een bepaald protocol, overleg dit met de betreffende monteur(s). Constateert u een risico, overleg dit/ geef dit aan en handel naar eer en geweten.

Tot slot willen we ons respect uitspreken voor een ieder die zich in deze tijden inzet voor de samenleving en we hopen op uw begrip en medewerking.

Iedereen veel gezondheid toegewenst en samen staan we sterk!

Team Kippersluis